Jon-Ivar Nygård

I henhold til Grunnlovens paragraf 68 tiltrer de nye stortingsrepresentantene den første søgnedagen. Det varte imidlertid ikke lenge.


Pin Di Tobben Sonstrod Su Face Registi Ritratti

Bruk fanene for å sortere listen.

Jon-Ivar Nygård. Her finner du en oversikt over hvilke representanter som møter i Stortinget i dag. Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård fikk sitt første møte med Stortinget fredag. Det ble valgt 150 distriktsmandater i tillegg til ett utjevningsmandat fra hver valgkrets i alt 19.

I parentes etter navnet angis det hvem representanten møter fast for eller eventuelt om representanten er i permisjon og hvem som møter som vara. Siden vårparten i år har en betent konflikt fått utvikle seg mellom to av kommunens toppledere og. Dette er en personalsak.

Listen inneholder alle innvalgte eller fast møtende representanter for inneværende periode. Det er totalt 169 representanter. Jon-Ivar Nygård kan trygt vende tommelen opp for en plass på Stortinget.

Her er han med samboer Anne Gro Bjerknes på valgvaken på City Scene. Etterlyser klar tale i. Liste over stortingrepresentanter i perioden 2021 til 2025 omfatter alle som ble valgt til Stortinget ved stortingsvalget 13.

Ifølge kommunedirektøren og nå også ordfører Jon-Ivar Nygård er det kommunedirektøren som skal gjøre den personalmessige oppfølgingen.


Introduksjon Earth Hour Fredrikstad Bykamp Earthhour Wwf


Pin By Ragnar Thor Nygard On Wikinger Walhalla Und Die Alten Gotter King Ragnar Ragnar Ragnar Lothbrok


Mathias Nygard Viking Metal Heavy Metal Metalhead


Mathias Nygard Homens


Harald Zwart


Maya Nilsen Opplev Fredrikstad Norge


Erling Omvik


Knut Thorbjorn Eggen

0 Response to "Jon-Ivar Nygård"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel